Головна Новини Як “Богема” замовляв піццу з доставкою в Донецький аеропорт

Як “Богема” замовляв піццу з доставкою в Донецький аеропорт

17323Відомий автогонщик і волонтер Олексій Мочанов розповів про те, як розважались над «деенерівцями» захисники донецького аеропорту. Для прикладу він навів гумор бійця Добровольчого Українського Корпусу Андрія Шараскіна з позивним «Богема». Кіборг з Тернополя заради сміху замовив піцу в «деенер» з доставкою в термінал аеропорту.

– Богема дзвонив, хвилин десять він їй там замовляв подвійну порцію рукколи, салямі, сир … Так, що дорого виходило. Він їй: “Так грошей нормально, патронами розрахуємося”. А ті сміються, уточнюють: “А куди доставити?” – “Пацани, а як в новий термінал доставити? Яка тут адреса? Ну, нам в новий термінал донецького аеропорту”. – «Шоб вы *****!» Міліцію викликали (днрівську): “Срочно приезжайте! Тут какие-то вооруженные люди, по-моему, готовится преступление”… Розважалися, як могли, бо там без почуття гумору, нехай трохи специфічного, можна здохнути, – ділився враженнями Олексій Мочанов в інтерв’ю для видання «Апостроф».

У нещодавньому пості на Фейсбуці волонтер також з гумором поділився визначенням статусу бійців ДУКу.

– Богема запропонував нинішній статус бійців ДУК позначити як (увага !!!) Військовослужбовці на громадських засадах! – написав Олексій Мочанов.

За його словами продуманий і ретельно прописаний закон про статус добровольців зараз буде більш, ніж своєчасним.