Головна Новини Якісний УЗД апарат запорука точного дослідження

Якісний УЗД апарат запорука точного дослідження

Вчасна і точна діагностика — 75% успішного лікування. УЗД сканери https://rh.ua/ru/uzd-aparati/ge-general-electric/  допоможуть якісно діагностувати захворювання. Щорічно на ринку з’являються десятки нових моделей УЗД апаратів. Деякі з них дійсно пропонують інновації у світі ультразвукової діагностики, у той час як інші відрізняються від попередників лише назвою.

Переваги УЗД

Швидкість діагностики у порівнянні з іншими методиками. УЗД хвилі є безпечними для організму. Дослідження є одним із найінформативніших методів діагностики.

Що діагностують за допомогою УЗД апарата:

– органи які знаходяться в черевній порожнині,

– щитовидна залоза,

– мочовий міхур і передміхурова залоза,

– нирки

Для чого застосовують УЗД діагностику

1. Для спостереження вагітності

2.Для діагностики судин та серця

3. Багатофункціональні

Найчастіше в практиці використовують багатофункціональні апарати оскільки за допомогою одного апарату можна робити обстеження більшої кількості органів.

Від діагоналі екрану УЗД апарату залежить якість і величина картинки яку він виводить на екран, а також зручність роботи.

Глибина сканування

Ця опція залежить від того, які тканини вам потрібно досліджувати. Вона прямо залежить від частоти (чим більша частота тим менша глибина сканування).

Для прикладу дослідження нирок, печінки, шлунку, деяких гінекологічних досліджень проходить на глибині 30-36 см. В такому випадку потрібно обирати апарат на частоті від 1 до 6 МГц. УЗД серця, головного мозку проводиться на глибині 20-22 см на частоті від 1,7 до 5 МГц.

Дослідження в урології та акушерстві проводиться на глибині від 1 до 15 см для чого потрібна частота від 2,5 до 11 МГц.

УЗД шкіри, судин, молочних залоз проводиься на глбині 1-10 см на частоті 3-12 МГц.

Є два види УЗД апаратів:

1. Портативні

2. Стаціонарні

Всі УЗД апарати мають набір датчиків які можна одночасно або почергово підключати до апарта, від цього залежить його фукціональність.

Від діагоналі екрану УЗД апарату залежить якість і величина картинки яку він виводить на екран, а також зручність роботи.

Вага і розміри

Не можна порівнювати вагу та розміри стаціонарного та портативного апаратів. Однак варто зауважити, що портативні апарати можна застосовувати в невеликих приміщеннях, в клініках де є потреба як обстежувати стаціонарно так і перемістити апарат в інше приміщення до пацієнта. Для того щоб бути впевненими в якості апарата обирайте його в перевірених виробників https://rh.ua/.