Головна Новини «Якщо маєте пістолет, то застрільте його! Будете мати спокій і ви, і...

«Якщо маєте пістолет, то застрільте його! Будете мати спокій і ви, і я» – Барна про стосунки із тещею

“НАЙКРАЩІЙ ТЕЩІ – 80!  «БАБА ЯГОДКА ОПьЯТЬ” – пост під такою назвою оприлюднив у соцмережі народний депутат Олег Барна. Нардеп повідомив,  що його дорогій тещі виповнилося 80 років. “Моя бойова подруга”, – ніжно називає тещу нардеп.

“Моя бойова подруга по життю: розмови по телефону із правоохоронцями, працівниками СБУ під час моєї правозахисної, громадської (безкоштовної діяльності-це на замітку так званим теперішнім громадським активістам) було її обов’язком, присутність із сльозами на судах після затримань мене правоохоронцями за захист прав на зарплату (котру не платили 7 місяців) та лікування і зятя, і внуків є її обов’язком. Ії фраза до правоохоронців: «Якщо маєте пістолет, то застрільте його! Будете мати спокій і ви, і я,» відшивала співрозмовників моментально. 


Від зятя теща отримала квіти, торт і фартух із пам’ятним написом. Та взагалі найкращим її дарунком я є сам. Побажав ще вибавити правнуків. Подякував за дочку, а мою дружину, матір моїх двох синів, котрі є гордістю родини Барнів, котрі будучи студентами, вже працюють. Побажання родичів довгих років дійшло до закінчення шкали часу, тому я обмежив її безсмертя. За 26 р. життя під одним дахом теща «попила» не мало моєї крові. Але я почуваюся добре, навіть у депутати вибився на тещених пирогах. Отож, як медик, моя теща, Марта Степанівна, сумлінно виконувала роль медичної п’явки, котра позбувала мене тільки дурнуватої крові. Слава ТЕЩІ!