Головна Новини Юний художник із Кременця продає малюнки і допомагає ЗСУ

Юний художник із Кременця продає малюнки і допомагає ЗСУ

Юний українець підтримує захисників. Тринадцятирічний Денис Зозуля юний художник. Він малює патріотичні картини в стилі аніме. Нещодавно хлопець вирішив створити аукціон та продати свої роботи. А всі виручені кошти задонатити на потреби ЗСУ.

Хлопець малює із самого дитинства. Любов до творчості успадкував від мами, вона також художниця. Створювати патріотичні малюнки Денис почав 2 місяці тому. Створює підліток патріотичні картини у стилі аніме, повідомляє Тернопіль 1

Каже, ідеї до створення своїх малюнків бере з подій, які зараз відбуваються на території України. Усе побачене хлопець одразу намагається відтворити на папері, передаючи свої емоції.

Особливістю його робіт є очі, через них Денис намагається передавати біль та страх або навпаки, доброту та щастя зображеного героя. Мама хлопчика Ольга зізнається, пишається сином та підтримує його в усіх починаннях. Розповіла нам, що ініціатором  аукціону був брат хлопчика. Він підказав ідею, як можна допомогти українській армії та наблизити її до перемоги.