Головна Новини Юна теребовлянка отримуватиме Президентську стипендію

Юна теребовлянка отримуватиме Президентську стипендію

Гімназистка Юлія Кричун (на фото зліва) разом зі свої наставником, вчителем біології Теребовлянського НВК Л.І.Гуцкалюк побували у Києві на врученні дипломів переможцям Всеукраїнського етапу олімпіад з базових навчальних предметів і переможцям конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у МАН  та стипендій Президента України.

“У листі до свого сина Альберт Енштейн писав, що життя схоже на велосипед – потрібно постійно рухатись, щоб не втратити рівновагу. Тому я щиро зичу вам постійного руху, ніколи не зупинятися на шляху до свого успіху. І пам’ятайте, тим, що вам вручається президентська стипендія, ви вже довели, що в середині вас є величезний талант, а далі важлива лише постійна праця над собою. Ми, зі свого боку, будемо підтримувати вас на цьому шляху”, – звернулася до стипендіатів  міністр освіти та науки України Лілія Гриневич.

Загалом стипендії Президента України отримали 270 школярів-геніїв з усієї України – майже по 15 тис. гривень на кожного. Таке матеріальне заохочення має стати суттєвим стимулом для дітей серйозно займатися наукою. Пишаємося тим, що серед нагороджених є молода теребовлянська гімназистка Юля Кричун. Вітаємо!