Головна Новини ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ, ЩОБ ПРАВИЛЬНО ОБРАТИ СУЧАСНІ ВУЛИЧНІ ВОРОТА У ДВІР ПРИВАТНОГО...

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ, ЩОБ ПРАВИЛЬНО ОБРАТИ СУЧАСНІ ВУЛИЧНІ ВОРОТА У ДВІР ПРИВАТНОГО БУДИНКУ: РЕКОМЕНДАЦІЇ ВІД СПЕЦІАЛІСТІВ «БРАМА МАРКЕТ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК»

Раніше єдиним варіантом для встановлення у приватному секторі були розпашні в’їзні системи. Гідною альтернативою стали відкатні моделі з автоматичним механізмом керування. Тому часто у власників приватного будинку виникає потреба обрати те чи інше рішення. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» порівняли обидва типи найпоширеніших вуличних конструкцій, визначили основні переваги та особливості. У кожному випадку враховуються частота використання конструкції, її місце розташування, технічні характеристики та особисті переваги. Деяким легше справлятися з двома стулками, інші розраховують на максимальний комфорт та економію вільного простору.

Відкатні вуличні ворота: конструкційні особливості, механізм дії, характеристики

Перевагами цього рішення є можливість встановлення у будь-які за розмірами отвори, компактність та легка автоматизація. Відкатні ворота – оптимальний варіант в більшості випадків. Вони не обмежують широту та висоту проїзду, не потребують великого простору для стулок, легкі у керуванні, зручні, довговічні. Механізм дії полягає у русі полотна в одну зі сторін за огорожу, де вона розміщується у відкритому положенні. Для створення конструкції використовується міцна сталь. Метал обробляється у декілька етапів, один з яких – цинкування, тому поверхня витримує великі навантаження, різкі перепади температур, вплив атмосферних та погодних явищ. Стулка не провисає у процесі експлуатації. Розсувні системи потребують заливки фундаменту, вибору відповідного матеріалу для полотна, правильного монтажу. Це дорожчий варіант, ніж розпашні системи, але він повністю окупиться у майбутньому завдяки високій зносостійкості, довговічності конструкції, відсутності істотних витрат на ремонт.

Розпашні ворота у приватний будинок: що треба знати про це рішення?

Такі моделі більш вразливі до впливу зовнішньої середи на відміну від систем відкатного типу. Крім того, для встановлення необхідно два надійних стовпа, взимку доведеться очищувати від снігу велику прилеглу територію, інакше стулки не відкриються. Також розсувні ворота частково перекривають проїзд, конструкція створює проблеми на вузькій вулиці, а стулки заважають переміщенню під кутом. Часто перевага віддається відкатній конструкції, як більш сучасній та зручній. При цьому розсувні ворота є хорошою альтернативою та завжди виглядають привабливо. Принцип їх роботи зрозумілий та простий, проте можуть виникнути певні проблеми під час експлуатації, що необхідно враховувати при виборі оптимального варіанту.

Які опції можна додатково встановити на вуличні ворота?

Автоматизованими можуть бути й відкатні, й розпашні моделі, але автоматизація конструкцій зсувного типу обійдеться майже у 1,5-2 рази дешевше, оскільки така система потребує монтажу лише одного електроприводу. Після встановлення пристрою стулка м’яко ковзає при закриванні та відкриванні (мінімальне навантаження), тому зношується повільно та залишається надійною досить тривалий період експлуатації. Моделі представлені у різноманітті цін, технічних характеристик та показників потужності: https://brama-market.lviv.ua/products/category/1793282. Також можуть встановлюватися різноманітні пристрої безпеки: кодові клавіатури, сканери, зчитувачі безконтактних носіїв, дистанційне та віддалене керування. Рекомендується подумати про монтаж окремої або вбудованої хвіртки для пішоходів.

Де замовити металеві ворота для власного будинку з монтажем у Івано-Франківську?

Будь-яка конструкція виготовляється на основі попередньо створеного проєкту у співробітництві з клієнтом. Для заповнення стулки можуть використовуватися профілі різного типу, металеві ламелі (вертикальні та горизонтальні), лазерна чи плазмова різка, глухі сендвіч-панелі, художня ковка. Доступні будь-які розміри, й спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» приїжджають на об’єкт, щоб провести точні заміри. Кожному надається вигідна знижка за умови оформлення покупки у виставковому центрі на вул. Височана, 16В. Зверніться до наших менеджерів, щоб отримати попередній розрахунок вартості або проконсультуватися: +380501604611, +380673488399. Ми також займаємося встановленням будь-якого типу захисної конструкції. Доставка виробів безкоштовна.