Головна Новини Щоб їхати до Львова треба купувати танк

Щоб їхати до Львова треба купувати танк

Тернополянин Ростислав Яцків, який нещодавно описув свої враження від їзди львівською частиною траси Львів Тернопіль, знову там потрапив у халепу.

Продовження баталій у стилі колесо-яма на трасі Тернопіль-Львів-Тернопіль.
Буду відвертим – цей поєдинок я програв 3:0 на користь ЯМИ  🙁 
Нещодавно я уважно читав матюкливий  😉 пост Тарас Ковальчук і сьогодні я його підтримую на всі 90%…
Стан доріг, завишене та не якісне світло в авто – це мізерна але дуже травматична частина автомобільного життя. Повертаючись із Львова до Тернополя осліплений прожекторами псевдо-фури (5 тонн) із наліпленими галогенками в три ряди, уникаючи вльоту в яму розміром з колесо вскочив у меньшу ямку, яка всеодно зробила свою чорну справу… І це сталося за 5 км до м.Золочів що на Львівщині.
…нещодавно, за три дні мені довелося наїзди 500 км і я жодного разу не мав пригод а сьогодні за 130 км я мав пригоду на всі 100%. І тих 500 я їхав із середньо швидкістю 100 км/год а тут лише 60 км/год і маю втрати на кругленьку суму. Різниця у країнах, Польща і Україна.
Цей пост мав би завершитися фоткати зігнутого диску але є ще одне но… коли я докотився до автозаправки ОККО і попросив любий варіант підкачати колесо, то чарівна касир сказала, що вони такої послуги не надають а компресор є на втозаправці іншої компанії за 1 км.
Я дуже поважаю брендовані автозаправки WOG та ОККО і поважаю їх за якість але у цьому випадку вийшло навпаки. Невже складно поставити компресор для підкачки? Це ж мізер але який приємний щоб не діставати все із багажника для заміни колеса. Якби підкачав то доїхали б до шиномонтажу а так вже ризикував до Тернополя.
P.S. … тре купляти танка!!!”