Головна Новини Ще одне резонансне вбивство, чоловік вбив і втопив жінку з якою познайомався...

Ще одне резонансне вбивство, чоловік вбив і втопив жінку з якою познайомався в соцмережі

Вчора, 22 серпня у Тернопільскому міськрайонному суді обирали міру запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві жінки ку спочатку вбили а потім втопили в селі Калинівка Зборівського району.

Поліція обіцяє сьогодні надати інформацію щодо обставин та мотивів вбиства жінки. На даний час відомо, що її спочатку вбили а потім втопили заплутавли у футболку 15 кілограмовий камінь. Вбивцю вже затримали, та оголосили пізозру, обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою 60 діб без альтернативи внесення застави.

Андрій познайомився з Лілією в соцмережах. Запросив у Калинівку, куди вона приїхала на таксі з Золочева. Заплатив за таксі 160 гривень, грошей забракло, тому дав таксистові свій мобільний як заставу. Андрій і Лілія розпивали алкоголь – вино, і між ними виник словесний конфлікт. Він вдарив її по обличчю, потім почав душити. Експерти встановили, шо причина смерті механічна асфікція (удушення). Потім знайшов важкий камінь, замотав його у футболку вбитої і скинув її у воду, пише 20 хвилин.

На даний момент дружина Андрія чекає дитину.