Головна Новини Ще кілька будинків у Тернополі отримуватимуть гарячу воду цілодобово

Ще кілька будинків у Тернополі отримуватимуть гарячу воду цілодобово

Ще кілька будинків у Тернополі матимуть гарячу воду. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Тернопільміськтеплокомуненерго». Зокрема, цілодобово кип’яток отримають квартири будинків за адресами: бульвар Петлюри, 1,3, вулиця В.Великого, 3.

«Завдяки встановленню у будинках Тернополя ІТП тернополяни отримають цілодобово гарячу воду та належне теплопостачання. Також такі ІТП будуть обладнані лічильниками тепла, а це означає, що мешканці будуть платити за теплопостачання пропорційно до квадратних метрів житлової площі, – розповідає очільник Тернополя Сергій Надал. – Окрім організації NEFCO, Тернопільська міська рада з питання встановлення ІТП у Тернополі працює ще з Європейським банком реконструкції та розвитку та Світовим банком, завдяки чому у місті з’явиться 750 таких ІТП».
Нагадаємо, з 19 грудня 2017 року гаряче водопостачання є у квартирах будинків за адресами: бульвар Петлюри, 4, Петлюри, 6, Корольова, 8 (тільки перший і другий під’їзди), Корольова, 10, Купчинського, 7, Купчинського, 9 (з другого до сьомого під’їзду).
Джерело: http://www.golos.te.ua/55sche-kilka-budynkiv-u-ternopoli-matymut-haryachu-vodu-tsilodobovo/