Головна Новини Шахраї ледь не обібрали секртетаря ТМР

Шахраї ледь не обібрали секртетаря ТМР

Секретаря Тернопільської міської ради Віктора Шумаду ледь не обшараювали аферисти, які представилися представниками Приват Банку і спробували отримати паролі до його банківської картки. Про це він повідомив у Фейсбук. Олнак шахраї очевидно не знали, що Віктор Шумада працював у Приваті та добре знає як працює система, тому і не потрапив на гачок до шахраїв.

 

“Щойно шахраї спробували отримати доступ до моїх рахунків у ПриватБанк через систему Приват24. Зателефонувавши, зловмисник відрекомендувався працівником служби безпеки, молов нісенітниці про те, що шахраї пробують взломати рахунки, але він усе блокує, і щоб розблокувати скидає мені пароль, який я маю озвучити.
Я екс-працівник Привату із майже 8 річним стажем роботи, повідомив йому, що не гарно питати про паролі в моїх смс і попросив назвати ім’я мого менеджера, після цього “тіпа” колега кинув слухавку.
Друзі будьте пильні!!!
В подібних ситуаціях телефонуйте 3700 і повідомляйте банк про шахрайські дії, ГОЛОВНЕ – жодної інформації про персональні дані та паролі не називайте.
Чекаю через тиждень на результати розслідування.
PS. В котре переконуюсь, що ПриватБанк , не просто взламати” – написав Віктор Шумада у Фейсбук.