Головна Новини Шанс на життя: жителька Почаєва потребує термінової пересадки печінки

Шанс на життя: жителька Почаєва потребує термінової пересадки печінки

Оксані Симоненко з Почаєва, що на Тернопільщині, необхідна  термінова трансплантація печінки. Поки жінка на лікуванні у Києві, троє її подруг, Тетяна, Юлія та Іванна, приїхали у Тернопіль.

Подруга хворої Юлія Бондар розповідає, що пані Оксана хворіла 2,5 роки. Проходила обстеження у Німеччині. Тиждень тому їй раптово стало гірше, вона звернулася у Київ, у клініку Котенка, і там їй сказали, що вона потребує термінової трансплантації печінки. До того ж, потрібен рідний донор, Т1.

Вартість пересадки печінки – 82 тисячі доларів, якщо Оксана знайде донора серед родичів.  2 мільйони триста тисяч гривень – непідйомна сума для родини. Тим паче, їх треба зібрати за 1-2 місяці.

Чоловік Оксани також має проблеми зі здоров’ям, сім’я виховує 13-річну доньку. А сама Оксана у 13 залишилась без батьків, і не хоче такої ж долі для своєї дитини.

Тому друзі Оксани взяли на себе цю нелегку місію – допомоги хворій зібрати необхідну суму коштів на лікування. Кажуть, у рідному Почаєві багато хто відгукнувся на біду, та цього наразі замало.

Відтак, допомогти просять усіх, хто може. Також подруги будуть вдячні будь-якій інформаційній, юридичній підтримці, порадам куди краще звертатися за допомогою.

Більше інформації можна отримати за номером телефону подруги Тетяни Чух – 097-662-75-86.

Картка ПриватБанку

4149 4991 5009 0262

Симоненко Оксана Олександрівна