Головна Новини Чотири потенційних матері та двійник у Чехії: чи знайшов підприємець із Тернопільщини...

Чотири потенційних матері та двійник у Чехії: чи знайшов підприємець із Тернопільщини рідну кров

Андрій Савчук – успішний підприємець з Тернопільщини. У нього є все – кохана дружина, діти, гарний дохід. Та немає основного – рідної мами, про яку він мріє з дитинства.

Довгих 23 роки він намагався самотужки знайти бодай якісь відомості про маму. Однак нічого не знаходив. Через це й звернувся у популярну телепередачу “Таємниці ДНК”.

У студії Андрій розповів, що мама залишила його ще в пологовому, забравши брата-близнюка. У Андрія було дуже не просте дитинство. І злидні, образи. Далі була прийомна сім’я. Та на жаль, чоловік похоронив і прийомних батьків.

З відчаю і самотності він навіть планував остригтися в ченці. Однак доля йому таки усміхнулася і життя зрештою налагодилося.

Тепер у нього є лише одне бажання – знайти рідну кров: маму, тата, брата чи сестру, які він відчуває, десь таки мусять бути.

Під час своїх розшуків Андрієві вдалося лише знайти ім’я матері – Марія Мостова. Журналісти передачі кажуть, що жінка могла мати ім’я Любов. Знайшли чотири притендентки, які могли бути мамою чоловіка. Хвилювання переповнювало, чоловік був переконаний, що одна із них – його рідна кров. Однак, нажаль все даремно. Жодна із жінок не була йому рідною.