Головна Новини Чотири автомобілі і 140 передач від рідних прямують до чортківських військових

Чотири автомобілі і 140 передач від рідних прямують до чортківських військових

Ще чотири автомобілі вже прямують до бійців Збройних Сил України, зокрема до військовослужбовців Чортківської тероборони, які виконують бойові завдання на сході України, чортків’ян, що боронять країну у складі 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данина Апостола, а також військових із Чорткова, котрі воюють на півдні країни, – інформує Чортківська міська рада.

За кошти небайдужих чортків’ян, а особливо чортківської діаспори у США вдалось придбати три автомобілі: Nissan X-Trail, KIA Sorento, Volkswagen T5 у дуже хорошому стані. Ще один автомобіль – позашляховик Mitsubishi – придбав фермер зі села Біла Олег Федорович. Зараз Володимир Шматько разом із працівниками міської ради та волонтерами у дорозі до наших військовослужбовців, пише Чортків Сіті.

За декілька днів волонтерська група відвідає Слов’янськ, Сіверськ, Бахмут та Запорізьку область. Окрім придбаних автомобілів, для наших бійців ЗСУ везуть два повних вантажних буси із всім, що хлопці замовляли: тепловізори, 40 пар взуття (придбано за кошти бюджету громади, 59 875 грн), аптечки, підсумки, клямри, плівку, сокири, мішки, ланцюги, оливу, в’язальні дроти, ліхтарі, колодки, брезенти, поліпропіленові шпагати, монтажну піну, шурупи, лопати, диски до болгарок та чимало іншого.

Окрім того, буде доставлено 140 передач для наших військових, котрі їм передали рідні та близькі.