Головна Новини Чортківчанка стала Першою леді Студреспубліки 2019

Чортківчанка стала Першою леді Студреспубліки 2019

Еріка (Люба) Гевко, яка є уродженкою Чорткова, а зараз навчається у Тернопільському національному економічному університеті, виборола звання Першої леді Студентської республіки 2019 року!

Нагадаємо, у липні цього року дівчина перемогла в регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу краси та особистості «Перша леді 2019», тож отримала нагоду представляти Тернопілля на Всеукраїнському етапі, який проходив на Одещині.

Обов’язковою умовою змагання було втілення у життя соціального проекту, який придумали красуні. Серед тисячі питань, які потребують уваги суспільства, дівчину найбільше турбують дітки з інвалідністю. Ми повідомляли, що Еріка побувала в інклюзивних центрах міста «Дорога в життя» та «Дім милосердя». За сприяння міського голови Володимира Шматька та місцевих підприємців красуня влаштувала для вихованців справжнє свято казки. Веселі ігри, майстер-класи, естафети й танці з аніматорами допомогли діткам відчути себе важливими і потрібними.

«Підготовка до конкурсу тривала п’ять днів. Зізнаюсь, це було справді важко. Прокидались рано вранці, а потім до пізньої ночі працювали із хореографами, фотографами, стилістами, візажистами, – розповідає Еріка. – Фіналісток обирали за кількома критеріями: оцінювали наш соціальний проект та фотосесії, брали до уваги результати онлайн-голосування, аналізували наші відповіді у анкетах і т.д.»

Окрім дуже насиченої програми близько 4 сотень учасників/ць нон-стоп змагалися у 20 крутих суб-фестивалях, а також мали чудову можливість насолодитися змістовним дозвіллям та південним сонцем і морем. Разом із церемонією урочистого закриття проходив видовищний конкурс краси та особистості «Перша Леді», у якому брала участь наша Еріка.

Попри шалену конкуренцію, а також низку проблем, якими чортківську красуню постійно випробовувала доля, Еріку Гевко разом із Анастасією Ширяєвою (студентка Херсонського державного університету) визнали переможницями конкурсу та обидвом присвоїли звання Першої леді Студреспубліки України 2019!