Головна Новини Чи відбулась сесія Тернопільської міської ради?

Чи відбулась сесія Тернопільської міської ради?

З самого ранку весь Тернопіль жив в очікуванні нових “концертів” під стінами міської ради. Адже саме сьогодні там мала відбутися чергова сесія. І вже за півгодини до початку засідання, біля дверей міськради забралися чимало здорованів, які заявили, що не пропустять на сесію трьох скандальновідомих політиків. “Зрадник депутат, склади мандат!” – вигукували вони. Коли ж депутати підійшли то міської ради, почалась штовханина.  В міську раду не пускали нікого. Проте, у залі засідань уже зібрались депутати в кількості 22 осіб. Отже сесія була легітимна і почала роботу, пише Bez Taby

Тим часом, поки депутати вирішували важливі питання і працювали у майже нормальному режимі під стінами будівлі точились “бої”. Івана Сорокаліта оточили колишні колеги із заявами, щоб той негайно склав мандат. За усім цих спостерігали десятки поліцейських і не допускали до сутичок інших протестуючих.

На раз під час засідання сесії депутату від фракції “Свобода” Івану Зіню стало різко дуже зле. Тому меру міста Сергію Надалу не залишалось нічого, окрім того, аби припинити сесію і продовжити в інший день. Конкретну дату, каже Сергій Віталійович, повідомлять трохи пізніше. На щастя, депутати міської ради попрацювали не довго, але плідно. Вспіли розлянути 10 додаткових та 20 основних питань порядку денного.

Фото із сайту Bez Taby