Головна Новини Чому діти ще довго будуть мерзнути в школах?

Чому діти ще довго будуть мерзнути в школах?

опалення
Кременецька міська рада повідомляє, що з 10 жовтня 2016 р. розпочато опалювальний сезон. Проте, у деяких навчальних закладах м. Кременець опалювальний сезон не розпочато у зв’язку з тим, що 27 вересня 2016 року було отримано повідомлення від ДП «Кременецьке УПРГ» про припинення постачання природного газу. З жовтня 2016 р. ДП «Кременецьке УПРГ» розпочали розірвання договорів про надання послуг з навчальними закладами.

Для укладення нових договорів про закупівлю природного газу з іншими постачальниками загальноосвітнім закладам та дитячим садочкам необхідно здійснити державну закупівлю з використанням електронної системи закупівель товарів, робіт і послуг у терміни визначені Законом України «Про публічні закупівлі» на суму від 50000 тис. грн. Так як кошторисні призначення по закладах освіти становлять до кінця 2016 року понад 50 000 тис. грн., а в деяких понад 200 000 тис. грн. відбулось проведення публічних закупівель.

Нажаль, але жоден з місцевих постачальників природного газу не надав пропозицій для співпраці з навчальними закладами міста. На даний час ведеться робота по укладанню договорів з «Газенергоресурс» м. Черкаси.

Рішення виконавчого комітету Кременецької міської ради від 10 жовтня 2016 року № 317 «Про початок опалювального сезону 2016-2017 р. в м. Кременець» дозволило директорам шкіл та садочків припинити тендерні процедури закупівлі природного газу та здійснити процедуру підписання договорів у найкоротші терміни.