Головна Новини Чому автоматичні шлагбауми CAME обирають для обладнання паркувальних зон в Івано-Франківську? Розповідають...

Чому автоматичні шлагбауми CAME обирають для обладнання паркувальних зон в Івано-Франківську? Розповідають фахівці brama-market.lviv.ua

Якщо потрібно зробити в’їзд на територію подвір’я обмеженим, то оптимальним рішенням стане встановити шлагбаум у дворі. Сучасна продукція має не тільки великий асортимент, а ще й різноманітний функціонал. Тим паче, коли йдеться про італійського виробника «CAME». Більшість виробництв-конкурентів не в змозі запропонувати товари аналогічної якості, гарантійного терміну та ціни. Електричний шлагбаум відрізняється більш надійним корпусом та безперебійною роботою. При цьому, додатковою перевагою є стабільна робота пристрою, яка майже не залежить від зовнішніх факторів. Хочете знати більше? Спеціалісти «Брама Маркет» допомагають підібрати надійний виріб для обмеження транспортного потоку з метою забезпечення безпеки. Також дізнаємося, на які характеристики треба обов’язково звертати увагу до оформлення покупки.

Шлагбауми у дворі багатоквартирного будинку

Виробництво «CAME» знаходиться безпосередньо в Італії. Кожна із сучасних моделей має свої особливості та призначена для використання при тих, чи інших умовах. Тобто перед тим, як здійснити покупку, потрібно враховувати деякі аспекти:

  • Велике значення має довжина стрілки. Не дивлячись на те, що її довжина може досягати 12 метрів, рекомендуємо встановити два пристрої, де довжина кожної стрілки буде досягати 6 метрів. Це рішення дозволить зробити використання більш зручним. У тому випадку, коли паркінг відвідують багато людей, краще рухому частину замовити коротшою на 100-30 мм.
  • Інтенсивність роботи може бути різною, оскільки використовують різні двигуни. Зверніть увагу на показники «підйом/опускання». В більшості товарів вони відрізняються. Бажаєте встановити автоматичні шлагбауми з дистанційним управлінням? Звертайтеся за консультацією до менеджера. Подивитися асортимент можливо тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/came-avtomatichni-shlagbaumi
  • Також необхідно визначитись із типом контролю доступу. Якщо потрібно, то купити шлагбаум можна зі зчитувачем магнітних карток, кнопок відкриття проїзду, дистанційним керуванням або GSM-модулем.

Монтаж шлагбаума у дворі

Зараз у мережі Інтернет присутньо багато інструкцій, які направленні на поміч споживачу при монтажі виробу. Однак, все ж таки кращим рішенням буде звернення до бригади «Brama Market». Досвідчені фахівці встановили шлагбаум на пульті швидко та якісно. До того ж, на нього буде поширюватися офіційна гарантія від торгової марки. Задля підвищення рівня безпеки замовляйте продукцію, яка має стрічку, що відбиває світло. Допускається оснащення фотоелементами, сигнальною лампою.

Автоматичний шлагбаум «CAME»: переваги

Пропонуємо дізнатися кілька порад перед тим, як здійснити покупку. Коли покупець починає цікавитися, скільки коштує шлагбаум у двір, то забуває, що це річ виготовлена задля безпеки. Не кажучи, що служити буде багато років.

Поради:

  • Вам потрібно встановити пристрій у місці, де часто здіймається вітер? Надайте перевагу товару, де стріла має овальну форму;
  • Прямокутна підйомна частина буде надійно працювати на території, де погодні умови переважно спокійні;
  • Телескопічна модифікація — раціональне рішення для обмеженої монтажної території.

Як зробити замовлення шлагбауму?

Хочете, щоб у подвір’ї знаходився надійний пристрій італійського виготовлення? Ми пропонуємо клієнтам електронний шлагбаум, ціна якого значно нижча за його позитивні властивості. Маєте запитання? Зверніться до нас за телефонами: (067) 112-18-69; (050) 356-21-14. Консультація здійснюється безкоштовно. Завітайте до офісу «Брама-Маркет» Івано-Франківськ! Ми допоможемо обрати надійні пристрої для безпеки двору.