Головна Новини Чоловік із Білорусі розшукує знайомих і родичів у Кременці

Чоловік із Білорусі розшукує знайомих і родичів у Кременці

Дмитро Чернушевич із Білорусії розшукує родичів та знайомих у Кременці. Про це 27 грудня в одній із груп міста з`явилось повідомлення відповідного змісту. У ньому чоловік розповідає, що родом із Кременця його батько. Також тут проживав його дідусь із сім`єю, пише Кременець Сіті

“Моє прізвище Чернушевич. Мої предки (дід із сім’єю жив у Кременці), батько родився в Кременці а пізніше переїхав у Білорусь. Я гостював у них, наприклад, у 1994 році, коли мені було 14 років. Пам’ятаю, що в те літо у мене там був друг Віталій. Так-же були знайомі хлопці. Хотів би влітку приїхати і провідати давні місця. Якщо хтось знає мене або пам’ятає мене або родину, напишіть, будь ласка”.

Дмитро Чернушевич зараз проживає в Мінську. Розповідає, що колись його батьки гостювали у Кременці:

“В моїй історії немає нічого надзвичайного, просто мені цікаво, як живе місто, чи пам`ятає хтось предків. Я часто їжджу у Буковель взимку, влітку люблю кататись на мотоциклі у Карпатах. Кожного разу проїздом через Тернопільщину. Згадую, як літом бував у Кременці. Знайомих немає, зайти нема до кого. Мій батько – Олександр, у нього був старший брат Віктор. Дядька звали Броніслав, бабусю – Софія. Сам я зараз проживаю у Мінську, де й народився” – розповів Дмитро нашим журналістам.

На одній із світлин, які нашому виданню надіслав Дмитро, за здогадками в гостях у Кременці його батьки замолоду – Олександр та Світлана Чернушевичі. Вони навчалися у Білоруському державному університеті інформатики та радіоелектроніки (до 1993 року – Мінський радіотехнічний інститут, МРТИ).

Світлини з особистого архіву Дмитра Чернушевича. На фото – Олександр та Світлана Чернушевичі.

Якщо хтось пам`ятає цю пару, або може якось допомогти Дмитрові, просимо повідомити.