Головна Новини Чоловік приїхав автобусом постригтися, а поїхав п’яний на краденому автомобілі

Чоловік приїхав автобусом постригтися, а поїхав п’яний на краденому автомобілі

Кримінальна, та водночас курйозна історія трапилася із жителем Теребовлянщини. Заставши надто велику чергу до перукаря, молодий чоловік вирішив трішки розбавити нудьгу плящиною оковитої. А випивши її – вирішив вкрасти автівку. Пізніше підозрюваний розповів правоохоронцям:

«Поїхав з дому в Теребовлю підстригтися. Там дуже була велика черга я пішов собі, думаю грамку випю горілки. Взяв пів літри горілки.

Випив собі трошки. Сігарєтом закурив, пішов подивитися, чи ще черга є, та й так бутилку ту допив. Ще сидів трохи в парку мене добре трошки взєло вже, я сів на поїзд.

Ну не пам’ятаю, чи я сів на поїзд, ну напевне сів на поїзд. Дивлюся, якась машина стоїть. Вскрив я ту машину, трошки перекімарив . Нащо я тоє рухав?

Тоді замок взламв в грузовій машині. Виліз  я з тої машни, дивлюся – якийсь жигуль. То я розбив вікно, ту машину завів і поїхав…»

Та доїхати до кінцевого пункту на краденій автівці не зміг – машина поламалася на пів дорозі. Додому добрався попутками,  а там на нього вже чекали правоохоронці.