Головна Новини Чоловік осквернив Алею героїв АТО, а тоді обікрав товариша, у якого гостював

Чоловік осквернив Алею героїв АТО, а тоді обікрав товариша, у якого гостював

16 липня до Тернопільського відділу поліції звернувся 22-річний тернополянин. Чоловік заявив про крадіжку шести тисяч гривень і повідомив – у протиправному підозрює свого знайомого, котрий декілька днів квартирував у нього.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на повідомлення тернополянина, під час огляду місця злочину виявила сумку підозрюваного, а у ній – камуфляжна форма, паспорт та прапор, який був викрадений з алеї на Микулинецькому кладовищі. – розповів заступник начальника слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Михайло Вербовський.

Зловмисника поліцейські затримали оперативно. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, згідно статті 208 КПК.

Викрадені в знайомого гроші зловмисник встиг витратити на власні потреби, а логічного пояснення ганебному вчинку крадіжки прапорів знайти так і не зумів. Каже, коли чинив це був у нетверезому стані.

Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 185 ККУ.