Головна Новини Чоловік організував “заправку” просто з бензовоза і “попався”

Чоловік організував “заправку” просто з бензовоза і “попався”

заправкаВ рамках операції «Нафтопродукт-2015» працівники Державної фіскальної служби Тернопільщини проводять перевірочні заходи серед суб’єктів господарювання сфери виробництва та обігу нафтопродуктів та скрапленого газу. Як наслідок, з незаконного обігу вилучено майже 3 тисячі літрів дизпалива, реалізацію якого здійснював житель обласного центру. 

Вказаний громадянин займався підприємницькою діяльністю без державної реєстрації, а також не мав документів, які б засвідчували якість і походження пального. Реалізація дизпалива здійснювалась із вантажного автомобіля, обладнаного автозаправною колонкою. За вказаним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення, який направлений до суду.

Суд прийматиме рішення щодо накладення на порушника штрафу та конфіскації вилученого пального.

За словами виконуючого обов’язки першого заступника начальника Головного управління ДФС в області Анатолія Василька, працівники фіскальних органів і громадськість повинні спільно протидіяти незаконному обігу підакцизної продукції, оскільки, наслідком такої незаконної діяльності є ненадходження значних сум до місцевих бюджетів, а ці кошти могли б спрямовуватись на соціальну сферу