Головна Новини Чоловік з Тернопільщини перетворює старі пральні машини на нові міні-котли (відео)

Чоловік з Тернопільщини перетворює старі пральні машини на нові міні-котли (відео)

Теодор Лівень з Тернопільщини — непересічна особистість. Чоловік, попри немолодий вік, встигає не лише справлятися за основним місцем роботи, працюючи водієм швидкої, але й знаходити час для цікавого хобі, продовжуючи справу батька.

Ось вже 35 років майстер виготовляє міні-котли. При цьому, для створення пічок, які працюють на дешевій дерев’яній стружці або тирсі, використовує старі пральні машини, пишу Тернополяни

За словами пана Теодора, для створення однієї такої пічки йому потрібно близько тижня. При цьому, саморобний обігрівач є надзвичайно вигідним для гаманця, мовляв, відходи від деревообробки або тирса, які потрібні котлу для роботи, на всю зиму коштуватимуть власнику такої пічки не більше 500 гривень.

Лише за останні п’ять років чоловік встиг продати більше двох сотень таких «буржуйок». Замовлень чимало, особливо з настанням холодів. Клієнти ж беруть саморобні печі Теодора Лівеня для обігріву дач та гаражів.

Детальніше — у сюжеті каналу «24»:

https://ternopoliany.te.ua/zhittya/39685-umilets-z-ternopilshchyny-peretvoriuie-stari-pralni-mashyny-na-novi-minikotly-video