Головна Новини Чоловік відгамселив маму

Чоловік відгамселив маму

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Тернопільської області відхилила апеляційну скаргу обвинуваченого Василя К. на вирок Тернопільського міськрайонного суду від 09 лютого 2017 року, повідомили в перес-службі.

Цим вироком раніше судимого 31-річного Василя К. визнано винним за ст. 128 КК України (нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості з необережності) та призначено покарання у виді 1 року 25 днів обмеження волі.

У поданій апеляції обвинувачений, не оспорюючи фактичних обставин кримінального провадження та юридичної кваліфікації своїх дій, просив призначити йому більш м’яке покарання.

Прокурор проти задоволення апеляційної скарги заперечив.

Перевіривши матеріали справи та доводи апеляційної скарги, колегія суддів прийшла до висновку, що покарання, обране суд першої інстанції, повністю відповідає ступеню тяжкості вчиненого злочину і є необхідним для його виправлення. Відповідно до матеріалів провадження, Василь К. неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за насильство, вчинене до своєї матері та дружини, через що перебуває на обліку в Тернопільському відділі поліції. Крім того, новий злочин вчинив, маючи непогашену судимість також за злочин, скоєний відносно своєї матері.

Зваживши на всі обставини справи, колегія суддів не знайшла підстав для задоволення апеляційної скарги обвинуваченого.