Головна Новини Чоловіка якого викрали з лікарні оголосили в розшук

Чоловіка якого викрали з лікарні оголосили в розшук

Працівники Головного управління Нацполіції в Тернопільській області оголосили в  розшук Будія Арсена Юрійовича, жителя Тернопопільського району, 1996 року народження. Чоловік причетний до дорожньо-транспортної пригоди в якій одна людина загинула, а семеро з травмами потрапили до лікарні.
В результаті удару п’ятдесятичотирирічна жінка, яка сиділа поруч з водієм, вилетіла через переднє скло, а після цього потрапила ще й під переднє колесо автобуса. Її врятувати не вдалося.
Травми отримав і водій іномарки. Його госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. Медики заявили, що чоловік у важкому стані і залишати лікувальний заклад йому небезпечно для життя. Надали лікарі і довідку про те, що стан хворого не дозволяє перебувати в умовах ІТТ чи слідчого ізолятора. Як результат, поліцейські не мали змоги доправити підозрюваного в суд для обрання міри запобіжного заходу.
Проте 15 грудня підозрюваний в супроводі двох колег та бабці покинув приміщення лікарні на інвалідному візку.
Оперативники з’ясували, що підозрюваний разом з родичами перетнув Державний кордон в пункті пропуску «Грушів» в бік Республіки Польща, а після цього з матір’ю пересів в таксі марки VOLKSWAGEN та продовжив рух в невідомому напрямку.
Правоохоронці перевіряють інформацію про можливе перебування підозрюваного на території Італії.
Деталі про місце перебування Будія Арсена Юрійовича можна повідомити в слідче управління ГУНП в Тернопільській області за телефонами: (067) 935-49-11 або (067) 494-82-03. Анонімність гарантується.