Головна Новини Чоловіка який погрожував людям зброєю оштрафували на 51 гривню

Чоловіка який погрожував людям зброєю оштрафували на 51 гривню

10 серпня 2020 року, близько 00 год. 10 хв., перебуваючи на прилеглій території буд. №6 по вул. Корольова в м. Тернополі, грубо порушуючи громадський порядок, вчинив хуліганські дії стосовно чоловіка, а саме: погрожував наявним в нього пістолетом, чим вчинив правопорушення, передбачене ст. 173 КупАП.

10 серпня 2020 року, близько 00 год. 10 хв. в дворі будинку №6 по вул. Корольова в м. Тернополі вони з друзями сиділи за столиком та розмовляли, як до них підійшла компанія четверо невідомих осіб, які в подальшому розпочали конфлікт, нецензурно висловлювалися, вимагали вибачень. Свідки зазначили, що під час конфлікту вони почули звук перезарядки зброї та в одного із незнайомих чоловіків в руках побачили предмет візуально схожий на пістолет, який, зазначена особа, направила в їх сторону.

31 грудня 2020 року, у зв`язку із відсутністю в діях чоловіка складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України кримінальне провадження було закрито.

Не зважаючи на це та невизнання своєї вини підсудним, суд визнав винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство) і накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян в дохід держави, що становить 51 (п`ятдесят одну) гривню.

Нагадаємо, що 21 січня у Тернополі чоловік стріляв у дітей.