Головна Новини Чи можуть діти бути вбивцями: про Вишнівецьку трагедію і конкретні випадки з...

Чи можуть діти бути вбивцями: про Вишнівецьку трагедію і конкретні випадки з історії

Не минає й дня з часу трагедії, що трапилася у Вишнівці, щоб тернопільські ЗМІ не згадували про покійну 17-річну Іринку Мукоїд та підозрюваного у її вбивстві Василя Гнатюка. Надто масла у вогнище щодо цієї історії підливає експерт знаної програми на СТБ “Слідство ведуть екстрасенси” Наталя Костильова. Жінка категорично, пропри усі докази, оприлюднені тернопільськими правоохоронцями, відмовляється вірити у причетність Василя до цієї трагедії.

Недавно пані Наталя оприлюднила новий допис на ФБ, у якому просила долучитися до цієї справи усіх небайдужих:

” Цей хлопчик має дуже маленький зріст, близько 120 см, немає великого пальця на правій робочій руці, має алібі на час смерті Ірини Мукоїди, але його все одно виставляють мало не серійним вбивцею у матеріалах справи і клопотанні про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Ми звернулися до психологів і фізиогно́мика, тобто людини, яка читає по обличчям емоції і думки. Усі вони твердять, що хлопчик у суді, коли зробив заяву щодо погроз і катувань його представниками поліції, говорить правду, а також про те, що він не вбивав Ірину, – фізиогно́міст говорить, що хлопець не бреше.
Я звертаюся до центральних ЗМІ, до психологів і психоаналітиків, які теж зараз читають цей матеріал: подивіться відео, фото і якщо ви не боїтеся, скажіть свою професійну думку публічно”, – пише пані Костильова, опираючись на ось такі докази.

Дитина не могла цього скоїти .- думають і деякі жителі Вишнівця. Та хочемо нагадати що зовсім недавно у Хусті такі ж беззахисні, тихенькі діти безжально різали власну матір,  а тоді ще й задушили бідолашну, а тіло скинули у ріку. А мотив був простий – боялися, що мама розповість батьку про їхню погану поведінку. Нині, у такий страшний, аморальний час щось категорично стверджувати, опираючись на те, що це, мовляв, дитина і він не міг, не можна.