Головна Новини Чиновник звинувачує “кіборга” в заклику до зриву мобілізації

Чиновник звинувачує “кіборга” в заклику до зриву мобілізації

maxresdefaultЗаступник голови Львівської ОДА Андрій Корнат, звинуватив тернополянина, одного із речників Правого сектору Андрія Шараскіна (Богему) у закликах бездіяльності в мобілізаційних питаннях  28 червня під час вшанування жертв комуністичного режиму, закатованих у соляних шахтах.

«Ви знаєте, що була чергова річниця жертв урочища Саліни у Старосамбірському районі, і один зі спікерів «Правого сектору» дозволив сказати собі, що люди нічого не мусять робити, коли йдеться про мобілізацію, бо вони надто багато вже зробили», – зазначив він.

Андрій Шараскін не забарився з відповіддю та наголосив, що люди виконують свій обов’язок перед державою, а не перед чиновниками, які не рідко самі втікають від мобілізації.

«Нині був здивований, коли прочитав, що заступник голови Львівської ОДА звинуватив мене у заклику бойкотувати мобілізацію. Пан Андрій Корнат мені видавався мудрою людиною, але зрештою я вже звик до розчарувань за останній час. Я і зараз наполягаю, що у нас є обов’язок лише перед своєю батьківщиною, а не перед чиновниками, які здебільшого самі уникають мобілізації, і їхніми виконаними чи не виконаними планами. Гадаю, пану Корнату не завадить ще раз переслухати уривок з мого виступу, аби вловити справжню суть» – пише Андрій Шараскін (Богема).