Головна Новини Чим займається Олексій Кайда у Тернополі?

Чим займається Олексій Кайда у Тернополі?

Сьогодні, в Тернополі на біатлонній базі відбулися збори, на яких вирішували майбутнє біатлонної бази біля Тернополя. Не зважаючи на розлучення кайди та Підгрушної, він і надалі очолює федерацію біатлону в Тернопільській області та за словами керівника департамету спорту моодіжної політики ТОДА Віктора Мацикура допомогає чим може.

На фото ми вдвох з Олексій Кайда, а насправді ми зібрали біля 20 людей у спортивному залі біатлонної бази у Підгородньому. Тренера, керівники спортшкіл, ФСТ, федерацій біатлону та зимових видів спорту. Не вистачало тільки однієї людини, до якої найбільше питань, і який боягузливо не прийшов – голова ФСТ Колос Георгій Гунтік.

На повістці дня ряд складних питань, де потрібні не тільки наша спільна позиція, а в залі зібрались дійсно однодумці, а рішення президії і загальних зборів Колоса.

Для цього потрібно, аби Колос зібрався на загальних зборах і прийняв потрібні рішення, а не уникав відповідальності, як її теперішній керівник.

Дякую Олексію, що займає принципову позицію на вирішення наших спільних завдань, не словом а ділом не раз довів це, поміг, і сподіваюсь і далі допомагатиме тернопільському біатлону.

І ще. Нас чекають кадрові зміни у федерації біатлону, напрацюєм пропозиції і невдовзі знову зберемось. Біатлон ообисто в мене і в управлінні спорту в пріоритетних видах, і це обєктивно. Вірю, що за два роки ми будем мати знову учасників і чемпіонів Олімпійських Ігор” – повідомив Віктор Мацикур.

Нагадаємо, що Олексй Кайда після завершення депутатської карєри на перший погляд повністю порвав стосунки із Тернополем та нині працює заступником міського голови Івано-Франківська.