Головна Новини Четверта дружина Віктора Павліка “дуже сімейна”

Четверта дружина Віктора Павліка “дуже сімейна”

Нещодавно Віктор Павлік приголомшив прихильників новиною про те, що вже три роки як розлучений з дружиною. Виявляється, що Віктор Павлік давно зустрічається з 25-річною Катериною Реп’яховою. Як зазначила Катерина, вони не приховували стосунків, а просто не афішували. Яке життя веде дівчина та що приховує її Instagram – повідомляє 24tv.ua.

Катерина Реп’яхова народилася у Дніпрі. Дівчина переїхала до Києва вивчати культурологію у КНУ ім. Шевченка. На її сторінці у Facebook вказано, що дівчина працювала у Збройних силах Ізраїлю. Сьогодні Катерина обіймає посаду концертного директора Віктора Павліка.

Історія родини Катерини Реп’яхової

Катерина виявилась дуже сімейною дівчиною. Вона з великою повагою та шаною ставиться до історії своєї родини, а також часто підіймає тему Голокосту та масових репресій на території України. Дідусь Катерини – Василь Максимович Шаповалов, був німецьким військовополоненим під час Другої світової війни, якому вдалося втекти з-під варти через два роки полону у Францію. Василь Шаповалов став французьким партизаном і довго намагався домогтися визнання від радянської влади. Його батька репресував КГБ ще у 1937 році.

Катерина Реп’яхова веде активний спосіб життя та постійно намагається тримати своє тіло у тонусі.