Головна Новини Через Тернопіль пустили додатковий потяг в Одесу

Через Тернопіль пустили додатковий потяг в Одесу

Час відпусток, відпочинку, а отже поїздок на моря. Але тим, хто заздалегідь не попіклувався про квитки на поїзд нині несолодко. Адже, як з’ясувалося, їх потрібно було бронювати за днів 45, а то й і більше. Проте недавно Укрзалізниця повідомила приємну новину – через Тернопіль курсуватиме додатковий потяг Львів-Одеса. Тож хто ще не придбав квитка, мерщій бронюйте, повідомляють Тернополяни.

З 6-го липня й до кінця серпня через день між Львовом та Одесою курсуватиме додатковий потяг. Він робитиме зупинки на станціях Злочів, Тернопіль, Підволочиськ, Хмельницький, Жмеринка, Вапнярка, Подільськ та Роздільна.

“Зі Львова додатковий поїзд курсуватиме з 6 липня по 30 серпня через день. Відправлятиметься поїзд зі Львова о 16:20 та прибуватиме до Одеси о 4:55. З Одеси він курсувати з 7 липня по 31 серпня через день. Відправлятиметься з Одеси о 16:57 та прибуватиме до Львова 05:17”, – повідомляють в “Укрзалізниці”.

Додатковий поїзд робитиме зупинки на станціях Злочів, Тернопіль, Підволочиськ, Хмельницький, Жмеринка, Вапнярка, Подільськ та Роздільна.

Окрім цього, наразі між Львовом та Одесою курсують поїзди № 26/25 Львів – Одеса, № 135/136 Чернівці – Одеса, №107/108 Ужгород – Одеса та № 228/227 Львів – Одеса.

Відтак, жителі Тернопільщини, які було втратити надію добратися на море через відсутність квитків можуть видихнути з полегшенням і негайно бронювати білети на додатковий поїзд.