Головна Новини Через “дива” мобілізації вимагають звільнити військового комісара?

Через “дива” мобілізації вимагають звільнити військового комісара?

11700947_502111156611676_6972606900368057534_nУ Тернополі продовжується 7 хвиля моблізації, а порядку у військовому відомстві не стає більше. Чоловікам, які служать вже майже рік продовжують надходити повістки.

На це раз, запрошення до військомату отримав активіст Автомайдану Андрій Теребій, який майже рік воює спочатку на 31 блок-пості, а останнім часом в Артемівську.

«Розкажіть, чим займається ваш “розгорнутий” штат, що навіть немає елементарної бази даних осіб, яких ви мобілізували за рік у зв”язку з ситуацією, яка склалася на Сході»  – пишуть активісти Автомайдану.

«Вам немає ким “виконати” план по 6 хвилі мобілізації??? Чи то у вас нові методи повторної мобілізації????

Шановний, пошкребіть “по засєках” і ви ще знайдети сотні хлопці і чоловіків, яких оминула ваша увага через родинні і дружні зв’язки чи особисті принципи!!!» – повідомляють активісти.

«Просимо вас, привселюдно вибачитися перед родиною бійця, а також покарати винних у халатному виконанні службових обов”язків.

Однак, зважаючи на те, що ця ситуація у нашому місті не перша, звертаємося до керівництва обласного військомату з проханням провести службове розслідування і вплинути на поведінку пана Гаврилюка» – заявили в Автомайдані.