Головна Новини Через “Вконтактє” школярки побилися

Через “Вконтактє” школярки побилися

Розбірки між неповнолітніми в Бережанах для однієї з учасниць інциденту закінчилися лікарняним ліжком, для двох – кримінальним провадженням, ще двох поліцейські перевіряють  на причетність до спричинення тілесних ушкоджень.

Як розповів начальник Бережанського відділу поліції Вадим Міжнов, із заявою звернулася дев’ятикласниця однієї з міських шкіл. Дівчинка заявила, що отримала тілесні ушкодження і назвала імена забіяк. Поліцейські встановили осіб підозрюваних, і з’ясувалося, що всі вони неповнолітні – учениці дев’ятого та одинадцятого класів.

 

Причиною конфлікту стали банальні підліткові з’ясування взаємин: хтось на когось щось не те сказав, щось в соцмережах написав. Рідних втягувати у «особисте» школярі не стали, вважаючи, що самі здатні вирішити такого штибу «проблеми». От і понавирішували – сьогодні з батьками та педагогами ходять і дають пояснення слідчим, адже  потерпіла школярка опинилася в травматологічному відділенні районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою голови, струсом головного мозку та забоєм носа.

 

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.