Головна Новини Чергова брехня вічно «тверезого» Головка, або хто ж насправді допоміг субвенціями...

Чергова брехня вічно «тверезого» Головка, або хто ж насправді допоміг субвенціями північним районам Тернопільської області

У багатьох людей вже виробився імунітет до брехні та цинізму, які лунають з вуст народних обранців, які засіли під куполом Верховної ради. Мова сьогодні піде про одного з таких псевдогероїв – Михайла Головка. Саме того Головка, який під час богослужіння дишлом вибивав двері в церквах рідної Тернопільщини, того Головка, який окрім «Свободи», балотувався за підтримки Гройсмана-Яценюка, які довели населення до зубожіння, того Головка, який під фейкову громадську організацію «Твереза Тернопільщина» безкоштовно набрав купу приміщень в обласному центрі, того Головка, який в проплачених матеріалах пафосно заявляє: «Якщо пропонують спиртне під час застілля — відповідаю: «Отрути не вживаю, і Вам не раджу». Гарний лозунг для простих людей, з якими він не вживає, а от з політичном бомондом- то можна. Але сьогодні не про це…
Нещодавно нардеп в інформаційному просторі краю «порадував» своїх виборців,що нібито саме завдяки його зусиллям Кременецький, Шумський, Лановецький, Збаразький та Підволочиський райони отримали 2 млн. 258 тис. грн. на соціально-економічний розвиток регіону.
Прекрасна новина для жителів п’яти районів, але справа в тому, що вже вкотре Михайло Головко збрехав адже до виділення згаданої субвенції депутат(сподіватимемось,що найближчим часом з приставкою екс) не має жодного стосунку!
Насправді, тим, хто постійно клопотав за виділення субвенції на округ, яким мав би опікуватися саме нардеп Головко, є голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка в Тернопільській обласній раді Богдан Яциковський. Саме до нього з цього приводу зверталася низка очільників громад північної частини Тернопілля та їх мешканці, а народний депутат України Василь Амельченко за сприянням фракції Радикальної партії у Верховній Раді це важливе питання для наших земляків підняли в парламенті і розглянули на засіданні Кабміну. Наразі уже виділено першу частину коштів, які будуть спрямовані на відповідні роботи.
Відповідно до звернення мера Кременця О.А. Ковальчука до Олега Ляшка та Богдана Яциковського на капітальний ремонт будівлі Кременецького ДНЗ №2 «Золотий ключик» з утепленням фасадів уже виділено 255 тис.
Міський голова м. Ланівці Р.В. Казновецький написав звернення щодо реконструкції будівлі ДНЗ «Ромашка» і на ці роботи уже є 237 тис. грн.
Із Підволочиського району надійшли звернення від голови районної адміністрації Б.В.Онищука, голови районної ради І.І.Монартовича щодо виділення коштів для капітального ремонту адмінбудинку Токівської лікарської амбулаторії загальної практики та сімейної медицини (виділено 111 тис. ). Також звернувся голова селищної громади В.Г.Дацко із необхідністю капітального ремонту будівлі Підволочиського ДНЗ «Дюймовочка», на який уже є 301 тис.
Є відповідні звернення з інших районів. Гроші будуть виділені на:
– Енергозберігаючі заходи Стриївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Збаразького району 302 тис.
– Капітальний ремонт із заміною віконних та дверних блоків із проведенням відповідних ремонтно-будівельних робіт Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Збаразького району 53 тис.
– Капітальний ремонт будівлі Збаразького ДНЗ №1 301 тис.
– Капітальний ремонт із заміною віконних та дверних блоків із проведенням відповідних ремонтно-будівельних робіт у будинку культури в с. Добриводи Збаразького району 138 тис.
– Капітальний ремонт (заміна вікон та вхідних дверей) ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Рохманів Шумського району 158 тис.
-Капітальний ремонт будівлі Шумської ЗОШ І-ІІІ ступенів 288 тис.
– Реконструкцію даху Стіжковського НВК Шумського району 114 тис.

Ось так приписавши собі чужі заслуги, брехун-депутат вкотре намагається ввести в оману жителів краю. Проте, вже цього разу, виборець розбереться – і дасть політичному шлеперу гідну оцінку.