Головна Новини «ЧеМайдан» для Гулкевича

«ЧеМайдан» для Гулкевича

11078085_979281865429294_7435289449035928863_n (1)Услід за звільненням з посад заступника генпрокурора України Олексія Баганця та начальника головного слідчого управління ГПУ Ігоря Щербини, які за останній час встигли суттєво поліпшити свої матеріальні статки, нарешті “пішли” і прокурора Тернопільської області Юрія Гулкевича. Відповідний наказ генпрокурора Віктора Шокіна з’явився про це 31 березня.
Наразі ми не можемо сказати, наскільки поліпшив за рік “вірної служби Закону” Юрій Гулкевич своє родинне матеріальне становище пише НОВА Тернопільська газета. Прийшовши на посаду після Революції Гідності за протекцією одіозного “свободівця” Махніцького (до того був прокурором Бучацького району), найбільше і єдине, чим Гулкевич запам’ятався, — це абсолютною безініціативністю і бездіяльністю, закритістю для преси та громади. Саме через це патріотичні організації влаштовували буля приміщення прокуратури пікети й протести, а 16 березня ц.р. громадські активісти Автомайдану з Києва і Тернополя відкрито й категорично вимагали відставки Гулкевича і у зв’язку з відсутністю останнього на робочому місці (хоча він мав проводити прийом громадян) залишили йому символічний “чаМайдан”.
Нарешті той “чаМайдан” знайшов своє призначення. А ось хто прийде замість Гулкевича і чи нарешті із сонним прокурорським царством у Тернополі й області буде покінчено, — скоро побачимо.