Головна Новини Цієї ночі у Тернополі була стрілянина: є постраждалі

Цієї ночі у Тернополі була стрілянина: є постраждалі

стріляв

Події відбувалися вночі, неподалік одного із популярних закладів харчування Тернополя.  Компанія у складі двадцяти чоловік доволі голосно поводилася надворі. Тернополянин, котрий мешкає неподалік закладу, не витримавши галасу, по опівночі двічі звертався на лінію “102”, щоб правоохоронці втихомирили молодь.

Тоді ж не витримав і сам вирішив втихомирити людей. Підійшовши до чималої компанії, почав пояснювати, що ніч і людям хочеться спати. У відповідь почув лайку як з боку дівчат, так і хлопців. Одна із дівчат почала поводитися вкрай агресивно, за що отримала ляпаса від тернополянина.

За дівчину заступилися хлопці. Тож тернополянин вийняв пістолета і почав погрожувати хлопцям. У той момент приїхала поліція. Правоохоронці змусила тернополянина сховати зброю, що він і зробив. Однак і той момент, коли чоловік ховав зброю у кобуру, на нього напали деякі молоді люди з компанії. Одному із них в цілях оборони чоловік вистрелив у живіт.

На щастя кулі виявилися гумовими, тож поранення  не було проникаючим. Тож потерпілий від госпіталізації відмовився. Триває слідство