Головна Новини Це робота боягузів-націоналістів і надалівських посіпак! – голова тернопільського ОПЗЖ Олександр Кравчук...

Це робота боягузів-націоналістів і надалівських посіпак! – голова тернопільського ОПЗЖ Олександр Кравчук про нищення агітаційних бордів

Днями, у Тернополі було понищено близько 10-ти білбордів представників політичної сили ОПЗЖ, які балотуються у міську раду обласного центру.

З приводу цієї ситуації висловився голова Тернопільської регіональної організації «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ» Олександр Кравчук.

«На мою думку це роблять дрібні боягузи-націоналісти, та різного роду надалівські посіпаки, які «годуються» з його рук, які не мають ні духовності, ні побожності, і не вірять в Бога , їх цікавлять тільки гроші, – наголошує Олександр Кравчук. – Вони мають на меті знищити віру. У людей, які знищують чуже майно, немає жодних моральних принципів. Друга їхня мета – це зробити усе, щоб представники ОПЗЖ не пройшли у міську раду і не стали на заваді втіленню їхніх корупційних схем».

Як відзначив Олександр Кравчук, ОПЗЖ продовжує боротьбу, не зважаючи на вандалізм.

«Ми боротьбу продовжуємо, і те що я пообіцяв тернополянам, те і виконаю – ми знизимо вартість квитків на проїзд у громадському транспорті до 3,5 гривень, знизимо вартість житла у Тернополі на 30 відсотків, а також припинимо «легалізовані» хабарі у школах Тернополя, коли круглий рік батьки віддають свої гроші на потреби навчальних закладів, що є прерогативою міської ради, це і ремонти у школах і подарунки вчителям і закупівля навчального матеріалу і на різні заходи, – наголосив Олександр Кравчук. – Я зміню Тернопіль на краще – на заваді мені вже ніхто не стане!!!».