Головна Новини Церковний скандал: Жінка об’єднала майно Мефодія і гріхопадіння Мстислава

Церковний скандал: Жінка об’єднала майно Мефодія і гріхопадіння Мстислава

На сайті Тернопільської єпархій УАПЦ появилося офіційне повідомлення з приводу статусу головної захисниці гріхопадіння єпископа Мстислава Гука Наталі Шевчук. Яка як виявилося стала єдиною спадкоємцею померлого предстоятел УАПЦ Мефодія Кудрякова. Цікаво, що поєднує єпископа і його першу заступницю.

“Офіційно повідомляємо, що в мережі Інтернет існують фейкові сайти, які нібито представляють УАПЦ. За цим стоїть громадянка Наталя Шевчук, яка іменується першим заступником Митрополита Мефодія.

Ця особа є керівником приватного фонду, який названо на честь покійного Митрополита Мефодія. Ні родина Владики Мефодія, ні УАПЦ не мають відношення до цієї організації й особи пані Шевчук, крім того, відкрито судові справи щодо володіння майном, яке після смерті Предстоятеля УАПЦ перейшло до пані Шевчук.

На вимогу архієрейського собору у 2015 р. сайт Патріархії, який був під керівництвом Наталі Шевчук, повинен був припинити діяльність. Проте ця особа  через певний час відновила його діяльність, перейменувавши його в «Меморіальний сайт Блаженнішого Митрополита Мефодія». Крім того, діють фейкові сайти Андріївської церкви м. Києва та Тернопільської єпархії – uapc.te.ua.

Маніпулюючи думкою суспільства та висловлюючись від імені УАПЦ, Наталя Шевчук намагається ввести в оману суспільство, зганьбити УАПЦ та представити себе як особу, яка є голосом Церкви.

УАПЦ Патріархія: Офіційний веб-сайтwww.church.net.ua” – повідомляє сайт УАПЦ.