Головна Новини Християнські організації подякували Ігорю Гуді за реалізацію акції «Великодня паска потребуючим»

Християнські організації подякували Ігорю Гуді за реалізацію акції «Великодня паска потребуючим»

Геріатричні будинки, військова частина, нужденні та дітки з особливими потребами радо зустрічали гостинці, які напередодні Великодня їм доставили волонтери християнських організацій. Під час акції «Великодня паска потребуючим», яка відбулась на Тернопільщині за ініціативи мецената та підприємця Ігоря Гуди, роздали понад дві тисячі пасок.

Нагадаємо, генеральний директор будівельної компанії «Креатор-Буд», засновник фонду «Твори добро» Ігор Гуда, який неодноразово відвідував геріатричні будинки області, напередодні Великодня запропонував мешканцям Петриківського геріатричного пансіонату долучитись до випікання пасок. На території пансіонату працює пекарня, Ігор Гуда закупив необхідні продукти та речі для пакування, відтак мешканці пансіонату з великою радістю та ініціативністю дружно взялись до роботи.

Ініціативу підтримала Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ, з благословення Архиєпископа і Митрополита Василія Семенюка волонтери християнських організацій долучились до роботи та допомогли доставляти гостинці. Усі вони висловлюють щиру подяку Ігорю Гуді за проявлену ініціативу. Адже, як зазначають святі отці, світло, яке є в наших душах, повинно проявлятись у добрих справах.

Засновник благодійного фонду переконаний, ці запашні гостинці, випечені з душею у Петриківському геріатричному пансіонаті принесуть радість кожному потребуючому.

– Важливо, щоб у цей особливий період, – зазначає засновник благодійного фонду «Твори Добро», – серця кожного з нас наповнювались духовною радістю і воскресала у наших душах любов до ближнього. У світлий день Воскресіння нехай кожен відчує себе незабутим і потрібним, – бажав Ігор Гуда.

Одинокі літні жінки та чоловіки посміхались і раділи гостям.
Пані Ольга, мешканка геріатричного будинку:

– Дякуємо пану Ігорю, щоб він прийшов ще на другий рік до нас. Дай Господи йому здоров’ячка, щастячка і многая літ прожити, – від імені одиноких пенсіонерів подякувала меценату пані Ольга, мешканка геріатричного будинку, що знаходиться у селі Саранчуки.

Нагадаємо, Ігор Гуда вже не вперше співпрацює з Тернопільсько-Зборівською архиєпархією УГКЦ, перед Великоднем він разом з дружиною Наталею привіз на Тернопільщину з Ватикану Нерукотворний образ Христа.