Головна Новини Тернополянка Христина Надала творить чудеса

Тернополянка Христина Надала творить чудеса

Попри навчання та роботу студентка ТНПУ Христина Надала знаходить час на улюблене хобі – рукоділля.

Наразі дівчина взялася за виготовлення унікальних новорічно-різдвяних прикрас.

«Відколи себе пам’ятаю – завжди щось творю, – розповідає Тернополісу Христина. – То солодкі букети, то різні подарункові набори, то бутоньєрки. Зараз взялася за новорічно-різдвяні прикраси. Щоправда, оскільки часу обмаль, інколи доводиться сидіти за улюбленим заняттям ночами».

А почалося все з любові до оригінального.

«Я з тих людей, які люблять свята та оригінальність. Звісно ж, можна піти коротшим шляхом, купивши у магазині готові прикраси. Але, як на мене, у них немає душі, немає емоцій. Та й подарунок, зроблений своїми руками – куди приємніший. А що головне – такого більше ні в кого немає, а повторити достеменно роботу навряд чи вийде».

У новорічно-різдвяному доробку дівчини ялинкові прикраси, свічники, віночки. Проте, як ділиться мисткиня, «те саме» вона ще не створила.

«Кожен, хто створює речі власноруч, знає, як то зробити щось незвичне, те, чим ти пишатимешся. От в мене поки такого немає. Мені подобаються мої роботи, подобається сам процес, але «та сама річ» ще не створена».

На мінімайстерню дівчина перетворила кімнату в гуртожитку.

«Мені дуже поталанило з сусідкою – вона терпить усі матеріали та весь бардак, який деколи триває тижнями. А повірте, то – не для слабкодухих… А якщо чесно, матеріалів і справді багато. Деколи доводиться обходити чи переступати через величезні коробки посеред кімнати».

Попри щільний графік та обмаль часу полишати улюблене хобі Христина не збирається.

«Коли щось робить тебе щасливим – ні в якому разі не варто це кидати».

Христина СЛОТА, фото Христини НАДАЛИ