Головна Новини “Хотілося втекти зі сцени”: Тетяна Песик розповіла про свої перші виступи

“Хотілося втекти зі сцени”: Тетяна Песик розповіла про свої перші виступи

Учасниця українського КВК Тетяна Песик розповіла користувачам про те, як вона прийшла до успіху і популярності на сцені. Свою розповідь гумористка опублікувала на сторінці в Instagram.

У пості гумористка розповіла, що будучи школяркою вперше побачила, як команди вправляються в своїх гумористичних здібностях по телевізору і стала багаторічною прихильницею цього шоу.

Тетяна Песик мріяла вийти коли-небудь на сцену і смішити людей. Вона наполегливо записувала жарти улюблених КВНщиків і робила перші спроби зіграти в подібних шоу в школі. Перші виступи проходили з великими труднощами-дівчина нервувала і переживала, їй здавалося, що вона все робить не так, як потрібно. Їй хотілося втекти зі сцени, насилу виходило говорити свої слова. Однак з досвідом прийшла і легкість виступів.

Після цього Тетяна стала шукати людей, які змогли б доповнити її виступи. І така людина знайшлася-Микола Борсук. Так поступово вона створила свою команду. Вони назвали її “Шосте почуття”.

Однак з часом Тетяна і Микола залишилися удвох. У такому складі молоді люди “розривали зали” і смішили людей. Однак дві людини не зможуть бути командою КВК, тому вони приєдналися до команди «Факультет». Їх спільна творчість не прожила довго через різні підходи до виступів та інших деталей Тетяна і Микола знову залишилися удвох. Після цього вони об’єдналися з командою “VIP”.

Дискомфорт та інші труднощі швидко зійшли нанівець і молоді люди досягли поставленої мети. Однак успіх і зірковість прийшли не відразу. Їм для цього довелося попрацювати-були програші і невдачі, були злети, а були і сльози.

Успіхом для Тетяни став виступ в українській лізі КВК, яку колись вів Масляков, а на сцені були команди і люди, яких вона бачила тільки по телевізору. 

Джерело