Головна Безпека в місті Холоднокровний вбивця пересувається пішки Тернопільською областю

Холоднокровний вбивця пересувається пішки Тернопільською областю

Підозрюваного у трьох вбивствах, що трапилися впродовж червня, розшукуєТернопільський відділ поліції ГУ Національної поліції в Тернопільські області   у Тернополі. Феськів Михайлу Петровичу, 14 травня 1977 року народження, жителю Тернополя, вул. Л. Українки, 11/64 оголосили підозру за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 115 КК України – вбивство. Втікач, ймовірно, пересувається пішки в межах Тернопільської області. Поліція закликає місцевих жителів бути максимально обережними! Не зупинятися на вимогу незнайомців,  не впускати до будинків та уникати будь-яких контактів з невідомими особами.

За словами правоохоронців, зловмисник у листопаді 2017 року вийшов з місць позбавлення волі, де він відбував п’ятнадцятирічний термін за вбивство чоловіка на Гусятинщині. З січня по квітень тернополянин перебував на заробітках, а коли повернувся, почав вести бродячий спосіб життя та зловживати спиртними напоями.

13 червня у закинутій будівлі місцева мешканка виявила тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За декілька днів неподалік того самого місця у смітті оперативники відкопали труп ще одного чоловіка.

Як стало відомо у ході слідчо-оперативних заходів, сьомого червня підозрюваний разом зі знайомим Рудковським Андрієм, який також перебував у розшуку, а також тернополянкою та ще одним товаришем розпивали спиртні напої. Між трьома чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Нанесення тілесних ушкоджень стали летальними для одного з тріо. Рудковський та Феськів тіло закопали у смітті на вулиці Чубинського.

Після вбивства пішли далі випивати на вулицю Тарнавського. За попередньою інформацією, у квартирі перебувало шестеро осіб. І знову між підозрюваними та сусідом виник конфлікт. Останнього побили, а тіло, замотавши простинею та покривалом, спакували у поліетиленовий пакет, зв’язали з обох боків шнурівками та вивезли в закинуту будівлю на Чубинського.

Рудковського та Феськіва оголосили в розшук. Помітка була на те, що з дуетом могла перебувати і жінка, 1988 року народження.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами та в ході відпрацювання території Тернопільської області слідчо-оперативна група в хащах поблизу села Біла виявила  ще одне тіло зі слідами насильницької смерті. Невідомим виявився Рудковський Андрій Степанович – підозрюваний у двох вбивствах.

Якщо ви побачите схожого на фото чоловіка, в жодному разі не намагайтеся затримати його самостійно.
НЕГАЙНО викликайте поліцію та телефонуйте за номерами: 067) 471-66-23, (067) 351-38-37, 27-11-70 або на лінію “102″. Анонімність гарантується.