Головна Новини “Ховався у старенькій бабусиній хаті”, – 20-річного Богдана з Тернопільщини знайшли

“Ховався у старенькій бабусиній хаті”, – 20-річного Богдана з Тернопільщини знайшли

– Всім дякую за допомогу, – таке повідомлення з’явилось на сторінці у Фейсбук Богдана Шевчука, начальника управління патрульної поліції в області. – Богдана знайшли поліцейські Борщівщини. Хлопець живий. У даний час його везуть до відділку поліції у Борщеві. Також повідомили родичів. З ними проведуть бесіду правоохоронці та психологи. У подальшому юнака передадуть батька, пише 20 хвилин
Тітка Богдана Збирського, пані Тетяна теж підтвердила, що племінника знайшли.

– Мама Богдана дзвонила, знайшли, їдуть до поліції, – каже пані Тетяна. – Живий-здоровий, де був стільки часу – невідомо. Нагадаємо, Рідні били на сполох, адже, кажуть, останнім часом не раз чули від Богдана, мовляв, піду до Бога, піду до раю…

Він ні з ким не сварився, конфліктів напередодні ніяких не було, розповідала дружина рідного дядька хлопця Тетяна Галайчук.

– Ні в кого з друзів-знайомих його не було і немає. Дівчини не мав. Вчора шукали по всій Скалі-Подільській цілий день – по всіх точках, округах, біля річок, у парках, за Скалою. Дзвонили і до військкомату. Але звідти дали б вже знати, якби його забрали.

Вранці 5 листопада дідусь з братом написали заяву до поліції. А тим часом всі родичі, знайомі і друзі продовжували пошуки.

– Він сказав брату, що йде у сусіднє село до бабусі на могилу, бо Задушні дні, – розповіла Тетяна. – Там він теж не з’являвся – ніхто з родичів його не бачив, свічок, крім тих, які запалили рідні, немає. Там його не було взагалі.

Знайшли хлопця в одному з сіл Чортківщини. Там колись проживала прабабуся хлопця по татовій лінії. Старенька вже давно померла, хата пустувала. Люди помітили, що там хтось «оселився» і повідомили родичів.

– Подзвонили до бабусі в Скалі, та до мого тестя, одразу ті, хто був машинами, виїхали туди, бо люди не були впевнені, що то Богдан, – розповіла пані Тетяна. – Ми всім щиро дякуємо, хто допомагав, шукав. Усім-всім, хто долучився до пошуків та не залишився осторонь. Щиро дякуємо вам.