Головна Новини Хлопці, що загинули в ДТП на Тернопільщині, наступного тижня мали бути...

Хлопці, що загинули в ДТП на Тернопільщині, наступного тижня мали бути дружбами на весіллі

Жахлива ДТП, внаслідок якої загинули двоє 23-річних хлопців, трапилася 4 жовтня, близько 3-ої ночі, в селі Козлів Козівського району. Водій збив одночасно двох юнаків. І вони померли на місці.

Мешканці села розповідають, що звістка про трагедію приголомшила усіх козлівчан. Драматизму додає ще й той факт, що наступного дня обоє хлопців мали бути дружбами на весіллі в сусідньому селі,- пише сайт “0352“.

Аварія сталася на перехресті трьох вулиць в центрі Козлова. Троє друзів повертались додому і зупинилися на узбіччі якраз за поворотом.

Заступник голови Козлівської селищної ради Юрій Луцишин повідомив, що, прибувши на місце ДТП, побачив водія “BMW”, який спричинив аварію, вже у поліцейському авто. І мав він вигляд дуже п’яної людини. Алкотест, який водій “BMW” спершу відмовлявся проходити, показав результат – 1.61 проміле.

Злощасний поворот, де сталася аварія, здатен витримати швидкість до 80-ти кілометрів на годину. За попередньою інформацією, швидкість автомобіля “BMW” становила десь 120 кілометрів на годину. Водій свою безпосередню провину відкидає, стверджуючи, що не помітив хлопців, які (за його словами) стояли посеред дороги, бо було надто темно.

Третій хлопець, який перебував у компанії загиблих, зазнав травм, але зберіг життя. Він перебуває у шоковому стані. Саме він викликав поліцію.

Мешканці Козлова запевняють, що винуватець аварії і раніше сідав за кермо нетверезим.

Як інформує  ГУНП Тернопільській області, водія автомобіля затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові інкримінують статтю 286 частина 3 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб. Наразі водій перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.