Головна Новини Хлопці вкрали автомобіль, щоб поїхати на Файне місто

Хлопці вкрали автомобіль, щоб поїхати на Файне місто

Незаконне заволодіння транспортним засобом інкримінують правоохоронці жителю Тернопільського району. Чоловік викрав автомобіль марки “ЗАЗ-110267”.

 

Десятого липня працівники управління патрульної поліції в селі Смиківці, неподалік аеропорту, спинили автомобіль із пошкодженням лакофарбового покриття правої сторони.

 

Проте водій не мав при собі жодних документів на транспорт, а також перебував у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні усе задокументували та склали два адміністративних протоколи. Водія і його товариша відпустили, а біля автівкизалишили чергових, очікуючи слідчо-оперативну групу, аби відігнати транспорт наарештмайданчик.

 

Начальник Тернопільського відділу поліції Олег Турлай каже, що зробити це одразу не було змоги через великий натовп людей на фестивалі.

 

Уже у понеділок, 11 липня вранці, до правоохоронців надійшло повідомлення про угон автомобіля “ЗАЗ-110267” темно-зеленого кольору. Транспорт стояв припаркований в дворі будинку на вулиці Вербицького, а його в ніч з 10 на 11 викрали невідомі. Як з’ясувалося, саме цю автівку зупиняли патрульні вночі поблизу аеропорту.

 

Піднявши протокол, правоохоронці одразу вийшли на слід крадіїв. Чоловік у скоєному зізнався. Він заявив, що вирішив з товаришем викрасти авто, аби доїхати на фестиваль “Файне місто”. Раніше житель Тернопільського району у поле зору правоохоронців не потрапляв. Слідчі розшукують напарника викрадача. Триває слідство.