Головна Новини Хлопець із Чортківщини став учасником популярного гурту “Тріода”

Хлопець із Чортківщини став учасником популярного гурту “Тріода”

Журналісти Чортків.Онлайн дізналися, що  молодий хлопець із Чортківщини став учасником популярного  тернопільського гурту “Тріода”.Відтепер замість Андрія Липка у колективі 23-річний  Павло Червінський.

Ним став наш  земляк із села Антонів Чортківського району  – Павло Червінський! 

Хлопець став участником гурту  після відбору на кастингу. Конкурс, у якому випробували себе 15 молодих виконавців, тривав бльзько місяця.

Павло Червінський, як і інші учасники “Тріоди” – Андрій Гамбаль та Володимир Рибак,  закінчив Чортківське педагогічне училище імені О. Барвінського, тепер уже гуманітарно-педагогічний коледж імені О. Барвінського. Навчався також і у Тернопільському національному педагогічному університеті імені В. Гнатюка.

В оновленому складі хлопці працють віднедавна, проте вже встигли записати нову пісню – “Гроші”. Автор слів та музики – соліст гурту Андрій Гамбаль. Зі слів хлопця, композиція про те, що наважливіше  у світі – не матеріальне.

Тож бажаємо хлопцям великих творчих досягнень, любові від слухачів , зарубіжнх поїздок і хорошої матеріальної винагороди за свою творічість!

Довідка: гурт “Тріода” – український колектив з Тернополя, супер-фіналісти шоу Х-фактор-4. До його складу входили троє учасників: Андрій Гамбаль, Володимир Рибак та Андрій Липко.  Колектив хлопці створили під час їхнього навчання в Тернопільському національному педагогічному університеті. У 2015 році Олександр Алексєєв вирішив розпочати сольну карꞌєру та покинув гурт. Тоді новим учасником став Андрій Липко.