Головна Новини Хабарник податківець якого затримали СБУшники був у відпустці?

Хабарник податківець якого затримали СБУшники був у відпустці?

Першого квітня цього року орієнтовно о 15.30 год. в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України затримано одного із керівників підрозділу ГУ ДФС у Тернопільській області, який підозрюється у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання неправомірної вигоди). Слід зазначити, що грошові кошти в сумі 20 тисяч гривень були виявлені та вилучені у працівника однієї з консалтингових компаній, який, на думку правоохоронних органів, був посередником.
Відповідно 3 квітня Тернопільським міськрайонним судом стосовно держслужбовця застосовано міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою або внесення застави у розмірі 89 тис. гривень.
Затримання працівника відбувалося безпосередньо біля його місця проживання, адже на цей час він перебував у черговій відпустці. За даним фактом в Головному управлінні ДФС у Тернопільській області призначено службове розслідування, за результатами якого буде дано правову оцінку та будуть вжиті відповідні заходи.

Про це повідомили у ДФС.

Щвичайно цікава позиція, але якщо розглянути фото, які поширила прес-служба СБУ, на “коло дому” це якось не виглядає. n_640_87698327