Головна Новини Фірма “індійського міліонера”, яку помпезно відкривали у Тернополі здулася

Фірма “індійського міліонера”, яку помпезно відкривали у Тернополі здулася

Нині автомобіль “Hammer” індуса, який збирався займатися виробництвом алкоголю на Тернопільщині й помпезно представив відкриття свого офісу, що знаходився на проспекті Ст. Бандери, арештований за величезні борги, пише Галас.

За інформацією, яка знаходиться на сайті «Системи електронних торгів арештованого майна», автомобіль конфіскували після того, як іноземний бізнесмен швидко збанкрутів. Відомо, що лише за особисту охорону він заборгував Державній службі охорони більше 700 тис. гривень.
Спершу “Hammer” було оцінено в 1 млн. 600 тис. гривень, нинішня його вартість — 820 тисяч гривень. Наразі зареєструвалися два учасники, які хотіли б купити автомобіль.

Нагадаємо, центральний офіс компанія UB Groupe в Україні у Тернополі відкрили в лютому 2016 року. Цьому передувала масштабна промоція — реклама на сіті-лайтах, біг-бордах і цілих газетних шпальтах, ролики на телебаченні, де зазначалося, що почесним директором компанії є екс-начальник обласної міліції Василь Облещук.

Тоді ж говорили, що UB Groupe – це найбільший транспортер алкоголю у світі, і що компанія відкрила у файному місті не лише центральний офіс, але й виробничу базу. А до кінця року планувалося створити понад 500 робочих місць. Утім, не сталося, позаяк у бізнесмена швидко закінчилися гроші.