Головна Новини “Фото вбитої дівчини викинули в мережу. Це низько!!!” – Олександр Богомол

“Фото вбитої дівчини викинули в мережу. Це низько!!!” – Олександр Богомол

Мало не щодня ЗМІ публікують усе нові і нові деталі вбивства 17-річної Ірини Мукоїд. Експер програми СТБ “Слідство ведуть екстрасенси” на стогрінці у ФБ закликає людей до недовіри поліції і щоразу висуває нові і нові доводи. Всі чекали на реакцію начальника поліції у Тернопільській області Олександра Богомола. Та він уперто мовчав, не реагував. Та вчора терпець увірвався.

Пан Богомол написав на своїй сторінці у ФБ пост, у якому звернувся до жителів Тренопільщини, надто Вишнівця, не йти на провокації, адже поліція оприлюднила більш, ніж достатньо доказів, чим довела прозорість слідства, а все решту, що пишуть – це шоу і не більше. А ще головний полісмен Тернопільщини дуже обурився:

” Грань, за яку перейшли – це оприлюднення фото вбитої дівчинки. Нажаль немає поваги ні до жертви ні до її родини. Матеріали огляду місця події були додані до клопотання про обрання запобіжного заходу захисту підозрюваного. Вони собі дозволили їх передати особам, які не мають відношення до процесу, а ті викинути в мережу. Низько!!! Низько також рити брудну білизну родини вбитої, ніби через це дитину вбили“, – написав обурени Олександр Богомол.

А ще наприкінці посту він закликає усіх до діалогу. Полісмен пообіцяв дати відповідь на кожне нормальне, без ненормативної лексики запитантя. Тож з вчорашньго  дня він веде, активну переписку з уссіма, кого справді цікавить правда.

Громадська діячка Катерина Бойко теж шокована викладеними фото в соцмережу.