Головна Новини Форум аграрних інновацій — новий формат спілкування професіоналів в галузі рослинництва

Форум аграрних інновацій — новий формат спілкування професіоналів в галузі рослинництва

Компанія «Агропродсервіс» 21 червня з 10 год. запрошує фахівців та спеціалістів в галузі сільськогосподарського виробництва на Форум аграрних інновацій «Нове зернятко»-Настасів-2016.

За словами директора підприємства Андрія Барана, захід відбудеться в новому сучасному форматі спілкування спеціалістів і тому кожен матиме змогу побачити і дізнатися більше саме про те, що його цікавить, як фахівця в галузі.

«У співпраці компанії «Агропродсервіс» з нашими партнерами та клієнтами, ми покажемо спільні напрацювання в галузі насінництва, доробки і переробки високоякісного насіннєвого матеріалу. – говорить Андрій Степанович. – А також продемонструємо технології вирощування зернових, зернобобових та технічних культур, які ми використовуємо в нашій діяльності».

Участь в заході візьмуть понад 30 компаній-партнерів, які спеціалізуються на насінництві, засобах захисту, виробництві добрив, є продавцями сільськогосподарської техніки.

Під час відвідин форуму, гості та партнери матимуть можливість оглянути демонстраційні посіви агрокультур, виробничі потужності компанії «Агропродсервіс», лабораторію, насіннєвий завод, побачити сад та виставку спеціалізованої сільськогосподарської техніки.

На дозвіллі гості зможуть скуштувати страви національної кухні від кращих рестораторів міста Тернополя та продегустувати м’ясні вироби Тернопільського м’ясокомбінату.