Головна Новини ФК “Тернопіль – Педуніверситет” здобув срібло на Чемпіонаті Європи з футболу

ФК “Тернопіль – Педуніверситет” здобув срібло на Чемпіонаті Європи з футболу

Цьогорічна вступна кампанія співпала у часі зі зірковими виступами студентської футбольної команди ТНПУ ім. В. Гнатюка, яка завдяки харизматичній грі студентів та ефективному керівництву зуміла вибороти право представляти Україну на Чемпіонаті Європи з футболу серед студентських команд у Мадриді.
Гідно відстоявши честь не лише своєї alma mater, але й усієї України, студенти ТНПУ зуміли з тріумфом дойти до фіналу та здобути срібло на Чемпіонаті Європи з футболу.
Висловлюємо щиру подяку усім членам команди ФК “Тернопіль – Педуніверситет”, Ви довели, що є не лише справжніми фанами ТНПУ, але й патріотами України, особлива вдячність ректору університету професору Буяку Б. Б. та тренерам Василю та Андрію Івегешами за ідейне та стратегічне наставництво.
Саме своїм виступом на Чемпіонаті Європи з Футболу студенти нашого університету довели, що ТНПУ – це не лише найкращий університет, але й бренд успіху, успіху не лише загальнонаціонального масштабу, але й європейського, гордимося своїми студентами та їхніми перемогами!
Жодна команда з України ще не виборювала повний комплект нагород, адже Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка виграв в
2009 р.- Золото, 2010 р. – Бронза, 2019 р. – Срібло!
Ви Наші Чемпіони!) Ви Найкращі! А Ми з Вами!)